Søk
  • Noneda

Dataspillsentreret bytter navn!

Oppdatert: 15. des. 2020

Hils på Norsk nettverk for dataspillbedrifter!


Kjære samarbeidspartner,


2020 nærmer seg slutten. Ikke et øyeblikk for tidlig, vil mange si. Vi ser frem til et nytt år med nye ambisjoner. I den forbindelse har "Dataspillsenteret - norsk senter for spillutvikling» bestemt seg for å endre navn. «Dataspillsenteret» skriver seg fra en prosess der det ikke var avklart hva slags organisasjonsform vi skulle ha. Da vi ble stiftet i januar i år, ble vi etablert som en demokratisk medlemsforening for dataspillbedrifter. Vi endrer nå navn i tråd med dette. «Dataspillsenteret» vil være knyttet til vårt organisasjonsnummer frem til dette kan endres i Brønnøysundregistrene og vil alltid være en del av historien vår, men vi ønsker å gå inn i det nye året med ny giv og nytt navn.

Fra og med i dag skifter derfor Dataspillsenteret navn til det mer selvforklarende "Norsk nettverk for dataspillbedrifter», med stavelsesakronymet «Noneda» som kortform. Vi vil også løftet kommunikasjonsarbeid vårt og i større grad profilere prosjektene våre utad, i egne og andre kanaler. Dere finner mer informasjon om oss på våre nye nettsider, www.noneda.no.


Vi vokser, og i 2021 vår vi med oss Sylvia Keala Duerr som prosjektleder. Med nytt navn kommer ny kontaktinformasjon. Under er en oversikt over våre nye e-postadresser.


Ny kontaktinformasjon Tallak Rundholt, daglig leder tallak@noneda.no Sylvia Keala Duerr, prosjektleder sylvia@noneda.no Thomas Due Sivertsen, styreleder styreleder@noneda.no


Du kan lese mer om Dataspillsenteret på våre gamle nettsider her.8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle