Søk
  • Noneda

Ny ledelse i Noneda

Noneda er forbi etableringsfasen og endrer ledelse i både styret og administrasjonen.Thomas Due Sivertsen fra Bergensselskapet Turbo Tape Games har vært styreleder i Noneda siden etableringen i januar 2020. På årsmøtet 28. mars gir han seg.


- Jeg har hatt gleden av å få være med og bygge opp en helt ny, landsdekkende organisasjon fra grunnen av. Som styreleder har jeg fått følge hele reisen fra stiftelsen til vi nå er trygt over i en stabil driftsfase. Det har vært et privilegium, men nå er tiden inne for å konsentrere meg om andre oppgaver, sier Due Sivertsen.


Som styreleder har jeg fått følge hele reisen fra stiftelsen til vi nå er trygt over i en stabil driftsfase. Det har vært et privilegium, men nå er tiden inne for å konsentrere meg om andre oppgaver.

Dersom årsmøtet følger valgkomiteens innstilling, går nåværende daglig leder Tallak Rundholt over i rollen som styreleder.


- Noneda går nå over i en driftsfase. Pandemien gjorde at etableringen tok lenger tid enn vi så for oss, men vi er omsider der vi skal være, med stabil grunnfinansiering og etablerte kurs og konferanser. I det videre arbeidet har Noneda behov for en daglig leder med litt andre kvalifikasjoner og et litt annet fokus enn det jeg har hatt i etableringsfasen. Om medlemmene ønsker det er jeg derimot gjerne med videre som ny styreleder.


Det sittende styret ansatte i februar nåværende prosjektleder Sylvia Keala Duerr som ny daglig leder.


- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og ser frem til overlapp allerede i april. Jeg kjenner jo organisasjonen godt etter mer enn et år som prosjektleder, men det blir spennende å få det overordnede ansvaret også, sier Duerr, som begynner i stillingen 1. mai.


Under er hele valgkomiteens innstilling til nytt styre:


Leder: Tallak Rundholt (ny, velges for 2 år)

Nestleder: Ezekiel Hauge (ny, velges for 1 år)

Styremedlem: Marius Thorvaldsen (gjenvalg, velges for 1 år) Styremedlem: Henriette Myrlund (gjenvalg, velges for 2 år) Styremedlem: Elin Festøy (gjenvalg, velges for 2 år)

Varamedlem: Hans-Andreas Kleven (ny, velges for 1 år)


136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle